Διαδικτυακές Βιβλιοθήκες

Η συγγραφή εργασιών είναι απαιτητική και χρειάζεται πολλή έρευνα και βιβλιογραφικές αποσκοπήσεις για την εκπόνησή τους. Η E-papers με χαρά οδηγεί τους φοιτητές στις παρακάτω χρήσιμες διαδικτυακές βιβλιοθήκες για να μπορέσουν να έχουν μια ξέγνοιαστη φοιτητική ζωή!

Διαβάστε περισσότερα: Διαδικτυακές Βιβλιοθήκες

Πώς θα γράψετε ένα δοκίμιο;

Η συγγραφή μιας φοιτητικής εργασίας ή/και διπλωματικής εργασίας συχνά φαίνεται τρομακτική στους φοιτητές. Ειδικά αν η φοιτητική εργασία ή/και διπλωματική εργασία πραγματοποιείται προκειμένου ο φοιτητής να λάβει μια υποτροφία ή για πάρει το πτυχίο του/της, συχνά το βρίσκουν ένα έργο που η υπέρβασή του είναι δύσκολη. Ενώ μια φοιτητική εργασία ή/και διπλωματική εργασία φαίνεται πως θέλει μεγάλη προσπάθεια, υπάρχουν πολλά βήματα που μπορεί να ακολουθήσει ένας φοιτητής, επιτρέποντάς του να διαχειριστεί σωστά το χρόνο και την εργασία του/της. Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία είναι ο ευκολότερος τρόπος για να συντάξετε μια επιτυχημένη φοιτητική εργασία, όποιο κι αν είναι ο σκοπός της.

Σύμφωνα με τον οδηγό της Kathy Livingston (2001) για τη σύνταξη μια βασικής φοιτητικής εργασίας, υπάρχουν επτά βήματα για να είναι επιτυχημένη:

Διαβάστε περισσότερα: Πώς θα γράψετε ένα δοκίμιο;

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για να σπουδάσεις Business, Marketing και Management στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους Έλληνες φοιτητές

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για να σπουδάσεις Business, Marketing και Management στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους Έλληνες φοιτητές

Ο παρακάτω οδηγός αποτελεί ανάλυση της ομώνυμης βαθμολογίας που παρέχει το site της εφημερίδας Guardian και οι πληροφορίες της αποτελούν χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κάθε φοιτητή.

 

University of Coventry

Το πανεπιστήμιου του Coventry αποτελεί ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια από τα οποία επιλέγουν οι Έλληνες φοιτητές στην Αγγλία, το οποίο είναι δημόσιο. Η πόλη του Coventry βρίσκεται βόρεια του Λονδίνου και αποτελεί ένα από τα πιο παραδοσιακά πανεπιστήμια της Αγγλίας. Επίσης από το 2010 το πανεπιστήμιο έχει campus στο Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότερα: Τα καλύτερα πανεπιστήμια για να σπουδάσεις Business, Marketing και Management στο Ηνωμένο Βασίλειο...

Brexit και Έλληνες φοιτητές

Brexit και Έλληνες φοιτητές

Σε αυτό το άρθρο παρέχουμε όσο το δυνατόν μια καλύτερη εικόνα τόσο σε φοιτητές που σπουδάζουν ή σκέφτονται να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια της Βρετανίας.

Τι σημαίνει το Brexit για τους διεθνείς φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Από το 1973, το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αρχικά της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας). Με τα χρόνια, οι πολιτικοί και οι πολίτες άρχισαν όλο και περισσότερο να αγνοούν τα πλεονεκτήματα, ενώ γίνονταν όλο και πιο δυσαρεστημένοι με τα μειονεκτήματα. Το 2016, η εξέλιξη αυτή κατέληξε στο δημοψήφισμα για το Brexit, με την απόφαση για Brexit να κερδίζει. Η βρετανική κυβέρνηση ξεκίνησε τις διαδικασίες αποχώρησης από τον Μάρτιο του 2017 με ορίζοντα ολοκλήρωσης της διαδικασίας αποχώρησης της 29 Μαρτίου 2019 ανεξάρτητα από το εάν έχει τεθεί σε ισχύ μια νέα συμφωνία με την ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα: Brexit και Έλληνες φοιτητές

e-papers

Η e-papers με τη 10ετη εμπειρία της σε ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα σας εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης στην ολοκλήρωση των εργασιών σας με επιτυχία βελτιώνοντας την ακαδημαϊκή σας απόδοση και βοηθώντας σας στην απόκτηση του τίτλου σπουδών που επιθυμείτε .

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

Please enable your javascript to submit this form